Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Útburkolatokat is rongált a villámárvíz Somogyban

Létrehozva:

A szombati villámárvizet okozó vihar miatt még mindig több úton is lezárások vannak érvényben az Útinform szerint.

Somogy megyében a 61-es főúton Böhönye térségében, a szombati villámárvíz megrongálta a burkolatot. A 156-os és a 157-es kilométer között a fél útpályát lezárták.

Nagyatád és Böhönye között több helyen is lezárták a 68-as főutat. A 35-ös és a 40-es kilométer között Nagyatád elkerülő szakaszán, illetve az 52-es és az 55-ös kilométer között a Segesd és Böhönye közötti szakaszon nem lehet közlekedni, mert megrongálódott a burkolat. A főutat lezárták, a forgalmat elterelték. Segesdnél, a 49-es az 50-es kilométer között hasonló okok miatt csak egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Péterhidán, a Malomcsatorna feletti bekötőutat a 3-as és a 4-es kilométer között szintén lezárták, azonban a település Komlósd irányából továbbra is megközelíthető. (68109-es jelű út)

Somogysimonyi és Nemesvid közötti úton a 22-es, valamint a Nemesvid és Szőcsénypuszta közötti szakaszon a 17-es kilométernél is félpályás korlátozás van érvényben. (6805-ös út)

Az Ötvöskónyi és Beleg közötti útszakaszon a 2-es és a 4-es kilométernél is a fél útpályát lezárták. (6622-es út)

Zala megyében, azon belül Zalaszentjakabon, a Petőfi Sándor utca a 3-as kilométernél továbbra is víz alatt van, mert a Malomárok hídját elmosta a víz, ezért onnan Miháld település nem érhető el. (6832-es jelű)

Legnépszerűbb cikkeink