Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Megvadult négyévesek bántalmazták a Mancs őrjáratot, rendőrt kellet rájuk hívni

Létrehozva:

Csúnya véget ért egy gyerekzsúr Little Billingtonban.

„Ebony Gooding, Tamara Gooding, és az unokanővérük, Rosie Trumpet elhitték, hogy ha magukra öltik Skye, Marshall és Chase kutyák gúnyáját a szériából, akkor semmi baj nem történhet velük. A négyéveseknek tartott buli azonban elszabadult, és olyan káosz lett az egészből, amilyet ritkán látni” – írja a The Sun nyomán a promotions.hu.

A gyerekek kezdetben csak játéknak fogták fel az egészet, de aztán teljesen bevadultak, és elkezdték bántalmazni a figurákat. A lurkók magukból kikelve ütlegelték a jelmezbe bújt családot, miközben a szülők semmit nem tettek. Ők gyakorlatilag mókázásnak, természetesnek gondolták az egészet, pedig a helyzet nagyon elfajult. Az egyiküknek lerángatták a fejéről a jelmezt, majd rasszista szidalmazásba kezdtek, amikor meglátták, hogy az alatta lévő személy színesbőrű. Közben a társa már nem is látott semmit, úgy elmozdították a fejfedőjét, és közben folyamatosan ütötték.

A Gooding testvérek és az unokanővér megpróbálták menteni a menthetőt, és eljátszották, hogy a kutyusok szomorúak, sírnak, ha bántják őket, de a gyerekeket ez sem fékezte meg. Természetesen az előadók úgy döntöttek, hogy ebből elég volt, és el akartak menni a partyról. Közben a szülők, akik addig semmit nem csináltak bezártak előttük minden ajtót. Kijelentették, hogy addig nem távozhatnak, amíg vissza nem fizették az előleget. A jelmezes előadóknak végül ki kellett hívni a rendőrséget. Akkora volt a káosz, hogy még kommandósokat is küldtek a helyszínre.

Legnépszerűbb cikkeink