Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Kórházi erőszak – álmában mászhatott a betegre az ápoló

Létrehozva:

Sokkoló részletek derültek ki a salgótarjáni kórházban történt erőszakról. A gyanú szerint az ápoló elbódíthatta a nőt, mielőtt megerőszakolta.

„Ne aggódjon, uram, a legjobb kezekben lesz nálam a felesége” – nyugtatgatta a hasi panaszokkal érkező asszony férjét Sz. I. (53), a kórház sürgősségi osztályának ápolója. A nő egy üres kórterem bal sarkában az ablak melletti, elfüggönyözött ágyat kapta. Hajnalban arra ébredt, hogy az ápoló az infúziós palackját babrálja. Elképzelhető, hogy bódítószert rakott bele, mert az asszony visszaaludt. Nem sokkal később pedig már arra riadt, hogy ugyanaz az ápoló rámászott – írja a Blikk.

„Mit csinál? Hagyjon békén! Segítség, megerőszakolnak” – kiáltozta a kétségbeesett nő, mire Sz. I. kiszaladt. Amikor felkapcsolták a kórteremben a villanyt, kiderült, az erőszak közben a szomszédos, elfüggönyözött két ágyon két ápolónő is az igazak álmát aludta. A meggyalázott nő sms-ben riasztotta az unokatestvérét, hogy megerőszakolták, azonnal vigyék el a kórházból. Közben előkerült az ápoló, aki eljátszotta, hogy semmiről nem tud. Csakhogy a nő felismerte őt, amikor viszont szembesítette a férfit a támadással, az mindent tagadott. A nyomozóknak azt állította, bent sem volt a kórteremben. Ezt ugyan megcáfolhatta volna a folyosón elhelyezett kamera felvétele, de az – rejtélyes módon – nem működött.

Legnépszerűbb cikkeink