Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Lemondott Szigliget teljes vezetése

Létrehozva:

A várost 18 éve vezető Balassa Balázs eddig ellent tudott állni a befektetői nyomásnak és a beépítési láznak. Lemondásának okai külsőek, többet nem akart elárulni.

Lemondott a Szigligetet 18 éve vezető Balassa Balázs polgármester, és az egész képviselő-testület, írja a Hírbalaton. Balassa azt mondta nekik „Nagyon nehéz döntés volt, de úgy érzem, hogy ma már nem lehet aszerint az értékrend szerint végezni a munkámat, amiben hiszek, és amit képviseltem az elmúlt 22 évben”. A 18 évnyi polgármesterség előtt képviselőként vett rsézt a település irányításában Balassa. Már 2019-ben sem szívesen indult, de a munkák és folyó projektek lezárása miatt mégis elvállalta a jelölést.

„Egyre nehezebben élem meg az igazságtalan, rosszindulatú támadásokat. Rá kellett döbbennem arra, hogy nagyon megváltozott az a közeg, ami körül vesz bennünket, és amiért korábban időt, energiát nem kímélve szerettem dolgozni. Végső döntésem meghatározó okát még nem szeretném nyilvánosságra hozni”, mondta Balassa, és külső okokban határozta meg a lemondását, nem a településen belüli konfliktusokban.

A lap emlékeztet, Szigliget eddig ellent tudott állni a befektetői nyomásnak és a beépítési láznak.

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink