Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Még két állomást lezárnak a 3-as metró vonalán

Létrehozva:

Megállás nélkül halad át az M3-as metró 2020. július 13-tól, hétfőtől a Semmelweis Klinikák és a Corvin-negyed állomáson, mert ezen a két helyszínen is elkezdődnek a vonalfelújításhoz kapcsolódó korszerűsítési munkák.

Az M3-as metróvonal déli szakaszán zajló felújítással párhuzamosan a középső szakaszon is elkezdődött a rekonstrukciós munka: tavasz óta már tart az Arany János utca és a Ferenciek tere korszerűsítése, július 13-án, hétfőn pedig elkezdődik a felújítás a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomáson is. Az M3-as metró munkanapokon továbbra is Újpest és a Nagyvárad tér között közlekedik, azonban az említett négy állomáson megállás nélkül halad át írja a BKK.

A Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomás környékét munkanapokon a Kálvin tér és a Népliget között közlekedő M30-as jelzésű állomáspótló busszal lehet elérni, amelynek útvonala és megállóhelyei térképes felületen is nyomon követhetők a BKK FUTÁR alkalmazásban: futar.bkk.hu/route/BKK_MP536. Az állomáspótló buszra a Kálvin téren a Szabó Ervin térnél; a Corvin-negyednél és a Semmelweis Klinikáknál az M3-as pótlóbusz megállójában; a Nagyvárad térnél az Üllői úton az Orczy út kereszteződésnél; a Népligetnél pedig az Üllői úton a Könyves Kálmán körút kereszteződésénél lehet felszállni.

Legnépszerűbb cikkeink