Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Polt Péter mentette meg Kaletát a momentumos politikus szerint

Létrehozva:

Fekete-Győr András úgy gondolja, hogy Polt Péteren múlt, hogy a „pedofil fideszes” Kaleta Gábor nem kapott 3 év börtönt a pedofil-ügy miatt.

Hosszú bejegyzésben fejtette ki véleményét a momentumos politikus, Fekete-Győr András. Szerinte ugyanis „súlyosan téves a bíróság kritikája ebben az ügyben”. Mint írja elfogadhatatlan, hogy az ügyészség nem kért szigorúbb büntetést.

Fekete-Győr szerint szigorítani kellene a Btk.-t, és komolyan meg kell vizsgálni az ügyészség felelősségét. „Meglepődnék, ha ugyanilyen enyhe ítéletet kapott volna Kaleta, ha nem Fidesz-közeli, hanem ellenzéki lenne.”

Fekete-Győr András

TÍZEZRÉVEL HOZZÁTOK NEKÜNK A KAMU-KONZULTÁCIÓS ÍVEKET! A közössége Balmazújváróstól Mosonmagyaróvárig gyűjti Orbán Viktor kamu-konzultációját, miközben a saját valódi válságkezelő kérdéseinkről beszélgetünk veletek. Minden áldott nap ott vagyunk köztetek: rég nem láttam ennyire lelkesnek a momentumosokat, és rég nem láttam ennyire aktívnak az embereket! Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés…

 

Legnépszerűbb cikkeink