Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Egy hét után le is mondott az Index vezérigazgatója

Létrehozva:

Pusztay András helyére nevezték ki múlt héten, máris lemondott Ződi Zsolt.

Mától vezérigazgató nélkül működik az Index.hu Zrt. Ződi Zsolt távozik nem csak a posztról, a cégből is távozik. Mindezt Bodolai László, az igazgatótanács elnöke egy közleményben tudatta a Kreatívval.

A lap szerint Bodolai azt írja: „Vezérigazgató nélkül, de továbbra is zavartalanul működik az Index. Sajnálom, hogy Zsolt barátom felmondott, de azt azért köszönöm neki, hogy még az elején jelezte, hogy nem tudja ellátni a tisztséggel járó kötelezettségeket. Az Index.hu Zrt pénzügyi helyzetét illetően azt tudom mondani, hogy igyekszünk minél hamarabb tartós megoldást találni a fennálló cash-flow problémára, ugyanakkor szeretném megjegyezni azt is, hogy ez nincs hatással az Index napi szintű működésére, a lap független tartalomgyártására”.

A közleményben Ződi is jegyez egy bekezdést:

„Vezérigazgatói tisztségemről lemondok, de továbbra is hű olvasója maradok az Indexnek, melynek független tartalmait napi szinten fogom követni. Döntésem oka egyszerű: miután megismertem a cég pénzügyi helyzetét, arra jutottam, hogy egy ekkora szervezetre vonatkozó változtatások véghez vitele túl nagy feladat számomra. Sajnálom, ha esetleg Bodolai László barátomat ezzel most nehéz helyzetbe hoztam.”

Legnépszerűbb cikkeink