Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Ismét ugyanazzal a céggel utaztatnak Matolcsyék, 4 évre ismét 1,2 milliárdot adtak erre

Létrehozva:

1,2 milliárd forintért négy év alatt 4400-szor utaznak a jegybanknál, ismét a 2016-ban győztes cég nyerte meg a pályázatot.

Négy évig, nettó 1,2 milliárd forintért szervezheti az MNB külföldi kiküldetéseit az United 4 Bonafini Bindair Kft. A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Magyar Nemzeti Bank (MNB) közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A nyertes feladata a külföldi hivatalos kiküldetésekhez kapcsolódó utazások megszervezése, lebonyolítása, és a kapcsolódó egyéb szolgáltatások (repülőjegyek, vasúti jegyek, biztosítások, transzferek, vízumügyintézés) biztosítása. A hivatalos utak száma várhatóan évi 1100 darab körül alakulhat, amelyek túlnyomó része repülővel történik, a többi vonattal, autóval. A repülőjegy-foglalások megközelítőleg 15 százaléka business, a többi pedig turista (economy) osztályra szól. A tervek szerint a leggyakrabban Frankfurt, Brüsszel, London, Párizs és Luxembourg lesznek az úti célok.

A 48 hónap alatt 4400 utazásra lehet számítani, 1,2 milliárd keretösszeggel. A nyertessel június 22-én kötött szerződést az MNB. A Mauri Utazási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. érvénytelen ajánlatot adott be, érvényes ajánlatot tett, de nem nyert az OTP Travel Kft.

A Céginfo.hu adatai szerint az United 4 Bonafini Bindair Kft. 1994-ben alakult,

a jegyzett tőkéje 50 millió forint, a tulajdonosai Kárpáti Ferenc és felesége.

A múlt évet 3,2 milliárd forint nettó árbevétel mellett 24,2 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.

Négy éve ugyanők nyerték el az MNB ugyanilyen tenderét ugyancsak 1,2 milliárdért.

(Napi.hu/Turizmus.com)

 

Legnépszerűbb cikkeink