Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Csenyéte ügye összehozta a Mi Hazánkat és Bayer Zsoltot

Létrehozva:

Dúró Dóra és Bayer Zsolt is a rendőrség által gyanúsított mentősök oldalára állt, akik nem mentek be egy faluba, mert állításuk szerint fenyegetés érte őket, és emiatt aztán meghalt egy ember.

„A Mi Hazánk szerint felháborító, hogy azokat a mentőket rabosították, akik az életveszélyes fenyegetés ellenére is kiérkeztek a helyszínre Csenyétén, és a rendőrség csatlakozása után meg is kísérelték ellátni a beteget, ezért online aláírásgyűjtést indítunk mellettük” jelentette be Dúró Dóra országgyűlési képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Magyar Nemzetbe publicisztikát író Bayer Zsoltot a Pesti Srácok idézi: „Üzenjük a most rabosított mentőknek: veletek vagyunk. Üzenjük az őket rabosítóknak, ezentúl menjenek ők Csenyétére, ha hívják őket. És üzenjük minden érintettnek: nem kell fenyegetni a mentőket, a rendőröket és a tűzoltókat, és akkor majd nem lesz ilyen késlekedés.

Nem kell lincselni, nem kell agyonszurkálni a bajnok kézilabdázót és a fiatal srácokat a Deákon, nem kell iskolát kerülni, tanárt verni, aztán markot tartani „kártérítésért”.

Úgy általában, meg kell tanulni normálisan viselkedni.”

Egy férfihoz hívtak mentőt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei faluba, de a mentőautó a település határában megvárta a rendőri biztosítást, addig nem ment be a településre. Azt mondták, azért, mert munkatársaikat telefonon megfenyegették. A község lakói maguk vitték ki a segítségre szoruló férfit, akinek végül nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség azt nyilatkozta az RTL Klubnak, gondatlan veszélyeztetés ügyében nyomoz.

Legnépszerűbb cikkeink