Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Kásler Miklós ajándékot adott át Müller Cecíliának

Létrehozva:

Forás: Emberi Erőforrások Minisztériuma

Emellett az Emmi közölte: kötelező marad a maszkviselés a kórházi és a szociális intézmények látogatásakor, az üzletekben, a tömegközlekedési járműveken, illetve tartani kell a szociális távolságot, kerülni a zsúfolt helyeket.

Magyarország helytállt a koronavírus-járvány jelentette próbatételben, a kormány által időben meghozott komplex intézkedésekre a lakosság jól reagált – mondta Kásler Miklós az országos tisztifőorvossal tartott tájékoztatóján az Emmi közlése szerint

A miniszter személyesen köszönte meg Müller Cecília munkáját, aki kiemelte: a veszélyhelyzet után is kötelező a maszkviselés a kórházi és a szociális intézmények látogatásakor, az üzletekben, a tömegközlekedési járműveken, illetve tartani kell a szociális távolságot, kerülni a zsúfolt helyeket.

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Magyarország helytállt a koronavírus-járvány jelentette próbatételbe… n, a kormány által időben meghozott komplex intézkedésekre a lakosság jól reagált – mondta Prof. Dr. Kásler Miklós az országos tisztifőorvossal tartott tájékoztatóján. A miniszter személyesen köszönte meg Dr. Müller Cecília munkáját, aki kiemelte: a veszélyhelyzet után is kötelező a maszkviselés a kórházi és a szociális intézmények látogatásakor, az üzletekben, a tömegközlekedési járműveken, illetve tartani kell a szociális távolságot, kerülni a zsúfolt helyeket.

Legnépszerűbb cikkeink