Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

A Puskásban játszhat a Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztese az Európai Szuperkupáért

Létrehozva:

Új helyszínre van szükség, sajtóértesülések szerint a Puskás Aréna lehet az.

A Bajnokok Ligája augusztusi befejezésének valószínűleg Lisszabon lesz a helyszíne, így a másik portugál városba, Portóba tervezett Szuperkupa-mérkőzésnek új helyszínt keres az európai szövetség (UEFA) – írja az MTI.

Eredetileg a BL és az Európa-liga győztese augusztus 12-én csapott volna össze a Sárkány Stadionban (Estádio do Dragao), de a helyszín mellett vélhetően az időpont is módosul majd.

„Az MLSZ számos rangos rendezést nyert el a közelmúltban, és a jövőben is vannak már nekünk ítélt rendezvények. Többször jeleztük a nemzetközi szervezeteknek és a hazai közvéleménynek, hogy további rendezvényeknek is szívesen adunk otthont. Ami a mostani versenyeket illeti, ameddig nem ismerjük az UEFA döntését a szervezés részleteiről – időpont, mérkőzések száma, nézők részvétele -, addig felelőtlenség volna nyilatkoznunk” – reagált az MTI megkeresésére Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

Az UEFA vezető testülete jövő szerdán dönt a kontinentális sorozatok, így a Bajnokok Ligája, az Európa-liga, vagy éppen a válogatottak esetében a Nemzetek Ligája, az Eb-pótselejtezők és a vb-selejtezők helyszíneiről és időpontjairól.

Legnépszerűbb cikkeink