Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

DK: A minisztérium folyamatosan fedezi Mészáros Lőrincet

Létrehozva:

A Demokratikus Koalíció (DK) használhatatlannak tartja az Emberi Erőforrások Minisztériumától (Emmi) megkapott, a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány tao-támogatásairól készült vizsgálati jegyzőkönyveket.

Ráczné Földi Judit pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett, hogy a tárcának egy bírósági döntés miatt kellett kiadnia az iratokat, írja az MTI. A DK elnökségi tagja elmondta, hogy 150 oldalnyi anyagot kaptak meg, amit nyilvánosságra is hoztak a párt honlapján. A papírokat három különböző könyvvizsgálóval vizsgáltatták meg, de azok „semmit sem tartalmaznak”, azon kívül, hogy olyan számlákra hivatkoznak, amelyeket nem csatoltak a jegyzőkönyvekhez – közölte.

A politikus azt mondta, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma folyamatosan fedezi Mészáros Lőrincet és cégeit, hogy ne derüljön ki, mire költöttek több tízmilliárd forintnyi adófizetői pénzt.

A DK régóta harcol, hogy a felcsúti alapítvány támogatási dokumentumaihoz hozzájusson, végrehajtást is kellett kérni az ítélethez, Felcsútra is elment a párt pár képviselője, kaptak működésképtelen pendrive-ot is, vagy volt, hogy szelektált szerződéseket kaptak csak meg.

Legnépszerűbb cikkeink