Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Szoboszlai a Milanba igazolásról: „Ha eljön az idő, jól átgondolt döntést hozunk majd”

Létrehozva:

Kép forrása: Wikipédia (CC BY-SA 4.0)

A 19 éves magyar játékost, többen állítják, az AC Milan szeretné szerződtetni. Szoboszlai azt mondta, boldog a Salzburgnál, és jelenleg csak erre koncentrál.

Szoboszlai Dominik – Willi Orbán, a Lipcse védője után – a második legértékesebb magyar focista, de ezen a nyáron egyértelműen a legkeresettebb. A 19 éves középpályásról olyan hírek keringenek, hogy ugyan a piaci értékét 13,5 millió euróra, mintegy 4,7 milliárd forintra taksálják, de az AC Milan akár 30 millió eurót is kicsengetne érte.

A focistával a Bors készített interjút, amelyben Szoboszlai nem nyilatkozott arról, tényleg a Milanhoz megy-e. Azt mondta, most csak a bajnoki cím érdekli, amelyet megnyert a Salzburggal, ahol pedig boldog, mert „családias a légkör, mindenki jól kijön a másikkal, ettől tudunk a pályán is olyan hatékonyan működni”.

Érzékelem, milyen hírek szólnak rólam, és azt gondolom, a megfelelő emberekkel vagyok körülvéve, akikkel ha eljön az ideje, jól átgondolt döntést tudunk majd hozni.

A karanténról azt mondta, nem volt egyszerű, mert egyedül kellett megélnie ezt a helyzetet, „hirtelen megállt az élet, pedig nagyon jó formában éreztem magam, és a csapattal is kezdtük elkapni a fonalat. Újra kellett tervezni mindent, de szerintem jól sikerült. Az otthoni szabadidőt hasznosan töltöttem, és a hathetes szünetről tökéletes állapotban tértem vissza a csapathoz. Az első tesztek ezt mind megerősítették” – mondta.

Legnépszerűbb cikkeink