Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

A Viszkis után itt a Maszkos! Egymillió forint vérdíj került a maszkot rosszul használó pécsi bankrabló fejére

Létrehozva:

Pedig éppen attól különleges az eset, hogy a száj alá lehúzott sebészi arcmaszk semmit nem takar, a képeken tökéletesen felismerhető lenne a tettes.

Egyelőre azonban senki sem jelentkezett, hogy felismerte volna

a férfit,

  • aki rosszul viselt sebészi maszkban,
  • teljesen jól látható arccal rabolt ki egy pécsi bankot,
  • és még így sem találják a rendőrök.

Lehet, hogy a látszat ellenére mégis az álcázás nagymesterével áll szemben a nyomozóhatóság?

Erről a Pesti Hírlap nem rendelkezik bővebb információval, de arról igen, hogy a május 12-én elkövetett fegyveres bankrablás tettesét továbbra is keresi a rendőrség, olyannyira, hogy

a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nettó 1 000 000, azaz egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a fejére.

A police.hu közlése alapján a férfi korábban is járt a pécsi pénzintézetben, feltehetően ugyanazt a ruházatot viselte, mint a bankrablás idején.

Szemtanúk jelentkezését várjuk

Kirabolt egy pécsi pénzintézetet, a rendőrök a felvételen látható férfit keresik.

A nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs: 8–16; P: 8–13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

 

 

 

 

Legnépszerűbb cikkeink