Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Blikk: az olimpiai fociválogatott egykori edzője két napot ült fogdán Amerikában, mert zoknit, alsónadrágot próbált lopni

Létrehozva:

Youtube

Tornyi Barnabás egykor tévéstúdiókba járt szakérteni, a 90-es évek sztáredzője volt, most a Blikk szerint lopás miatt két napig fogdán volt, és óvadékot is kellett fizetnie.

Tornyi Barnabás labdarúgóedző 2010 óta Amerikában él, állítása szerint fiatalokkal foglalkozik. A Blikk most azt írja, dokumentumok kerültek a birtokába, amelyek szerint Tornyi, az olimpiai válogatott egykori edzője két napot ült fogdán, mert egy üzletből fizetés nélkül próbált elvinni termékeket. A Blikk hosszan sorolja, miket pakolt állítólag az edző a kosara helyett a táskájába, köztük zoknikat, alsónadrágokat, szőlőt, légfrissítőt. A kasszánál viszont csak egy jegesteát fizetett ki.

A kár értéke 100 dollár feletti, 167,78 dollár (53 857 Ft), Tornyinak pedig meg kellett fizetnie a 273 dolláros (87 633 forintos) perköltséget és az 500 dolláros (160 500 Ft) óvadékot is.

Az edző a 24.hu-nak korábban azt nyilatkozta, túlkapásról van szó, a bevásárlókocsival túltolta a kocsiját a szkenneren, hogy teniszpartnerével beszélhessen, a biztonsági őr hívott rendőrt, de minden rendben lezárult. A Blikk viszont úgy tudja, a biztonsági őr figyelte Tornyit, ahogy az a kocsi helyett a táskájába pakol.

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink