Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Itt nézhetik a Pankastic! zenészeit a Pesti Hírlap Élő-ben!

Létrehozva:

Pálmai Panna, a Pankastic! énekesnője, és Serei Dániel, a Budapest Jazz Orchestra dobosa a Pesti Hírlap Élő csütörtök esti adásának vendége. Lesz zene, beszélgetés, és a nézők is kérdezhetik őket kommentben. 

Pálmai a zenekar énekesnője, a django pop műfaj megteremtője, és Serei Dániel, hazánk egyik legkeresettebb dzsesszdob előadóművésze zenél a Pesti Hírlap Élőben csütörtök este 7 órától. Itt nézhetik az élő közvetítést:

A Pancastic! a legendás francia származású amerikai gitárvirtuóz, Django Reinhardt által képviselt Manouche Swing zenét ötvözi a dzsessz- és popzenével. Egyedi stílusukat Django Popnak nevezték el.

Serei Dániel a Budapest Jazz Orchestra és a Pankastic! dobosa, de emellett további 7 formáció rendszeres tagja, köztük az Oláh Krisztián Quarteté is, amely hétfőn tartott lemezbemutató koncertet a Pesti Hírlap Élőben. Serei 2019-ben Artisjus Előadói díjat kapott.

A Pankastic! jól ismert számai mellett különleges duóelőadások és csak a mai alkalomra készült felvételek is láthatóak lesznek a műsorban.

Érdekesség, hogy Panka és Dániel házastársak, így nem kellett a karantén szabályait sem megszegniük, hogy együtt zenélhessenek.

A műsorban a nézők is kérdezhetik kommentben a zenészeket!

Legnépszerűbb cikkeink