Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Végre megnézhető online is A Meztelen Bohóc

Létrehozva:

Szombat este a Müpa Home közvetíti a nagy sikerű darabot: a magyar Recirquel Újcirkusz Társulat eddig 120 alkalommal játszotta világszerte, nagy közönségkedvenc.

Az online közvetítés április 25-én, szombaton 19 órától indul a Müpa Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján. A közvetítés alatt a Recirquel társulat válaszol a nézők előadással, jelenetekkel kapcsolatos, kommentben feltett kérdéseire – ezzel is egyedivé és felejthetetlenné varázsolva a rendkívüli bemutatót.

A Meztelen Bohóc a Recirquel második egész estés produkciója, 2014-ben a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében debütált Magyarországon a Müpában. (Ennek a felvételét mutatják be szombat este.)

Az előadást Vági Bence, a társulat alapítója és vezetője rendezte, a bohóc pályafutásának utolsó pillanatait végigkövetve fejti fel a mosolygós, festett álarc mögött rejtőző lélek valódi mélységeit. A különleges koreográfiájú újcirkusz-előadásban egyszerre van jelen az emberfeletti teljesítmény, a kifinomult mozdulatok és a melankolikus lírai érzékenység.

Recirquel – The Naked Clown (A Meztelen Bohóc) / TRAILER

The Clown’s life is coming to an end. He is about to enter the unknown, but before „final curtain call” he needs to leave his collar behind, taking the last …

Legnépszerűbb cikkeink