Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Trump szerint az USA túl van a nehezén, mennek a nagy, kövér és csodálatos csekkek

Létrehozva:

Fotó: Gage Skidmore / Flickr

Csütörtökön terjeszti elő az ország újraindításának tervét az amerikai elnök. „Az agresszív stratégia működik, de továbbra is ébernek kell lennünk” – mondta az elnök a Fehér Házban.

Trump kiemelte, hogy csak a kormányzók jóváhagyásával indítja újra a gazdaságot, csütörtökön pedig bemutatja az erre vonatkozó kormányzati tervet – írja az MTI.

Az újságírók a WHO-ügyről is kérdezték, azt válaszolta: szerinte tragikus, hogy vannak nemzetek, akik megbíznak a szervezetben, az olasz, a spanyol, a francia helyzetet pedig a WHO hibájának tekinti. A General Motors eközben legyártotta az első lélegeztetőgépet, amit 11 napig tartott elkészíteni – tette hozzá.

A jogosultaknak elkezdődött a gazdaságélénkítő csomagban ígért csekkek postázása. „Az emberek nagyon örülnek majd a nagy, kövér és csodálatos csekknek, amelyen rajta van az én nevem is” – mondta az amerikai elnök. Sonny Perdue szövetségi agrárminiszter hangsúlyozta, hogy az ország élelmiszer-ellátása a járvány idején is biztosított. Az amerikai élelmiszerkészletet nagynak, megfelelőnek és biztonságosnak nevezte.

Legnépszerűbb cikkeink