Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Rendőrök verhettek civilt, nyomoz az ügyészség

Létrehozva:

Egy civilt a rendőrautóban szidtak a nyíregyházi rendőrök, majd meg is ütötték – erről tanúskodik a videó, amit az egyik rendfenntartó telefonján találtak. Mindhárom érintett leszerelt.

Teljesítményfokozók árusítása miatt került gyanúba az egyik nyíregyházi rendőr, akit leszereltek, eltávolítottak az állományból és a telefonját is visszaadta – tudta meg a Blikk. A készüléken a vizsgálat alatt egy videót találtak, amelyen jól látszik, hogy három rendőr egy civilt szid és üt egy rendőrautóban, akivel drogügyletei miatt kezdtek el foglalkozni. A Pesti Hírlap rendőrségi forrásokból úgy értesült, az áldozatnak nem voltak drogügyletei, egyszerűen kipécézték maguknak.

A rendőrségen botrány tört ki, ezért mindhárom érintett munkatárs leszerelt. A lap megkereste az ügyészséget is az ügyben, amiről dr. Kovács Katalin százados, főügyészségi katonai ügyész válaszában közölte, hogy „a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos eljárásban csoportosan elkövetett bántalmazás bűntette és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Gyanúsítotti kihallgatásra eddig nem került sor.”

Legnépszerűbb cikkeink