Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Archív cikkek

Videón a vastaps, amit a kirúgott kórházigazgató kapott a budakeszi szimpátiatüntetésen

Létrehozva:

Részleteket közöltek a budakeszi rehabilitációs intézet elé szervezett spontán tüntetés videófelvételeiből, dr. Cserháti Péter vastapsot kapott.

A Kásler Miklós által leváltott kórházigazgató után dr. Dénes Zoltán beszélt az összegyűlt egészségügyi dolgozókhoz, akik mind a budakeszi intézet munkatársai. Összesen 100 tiltakozó gyűlhetett össze, mind orvosok és ápolók.

„Embertelen gyilkosok!” – spontán tüntetésen álltak ki a rehabilitációs intézet igazgatója mellett a budakeszi egészségügyi dolgozók

Mintegy 100 ember gyűlt össze az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet előtt ma délben, hogy nemtetszésüknek adjanak hangot, amiért kirúgták Cserháti Péter főigazgatót. A tüntetést spontán rendezték az egészségügyben dolgozók. Kásler Miklós tegnap menesztette Cserháti Péter főigazgatót, amiért nem tett szabaddá 200 ágyat az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben.

A spontán tüntetést az intézmény dolgozói szervezték, ahogy a Munkások Újságának YouTube-csatornájára feltöltött videó alatt olvasható, az alkalmazottak reggel óta próbáltak mindenkit elérni, többen csak ezért mentek be a kórházba.

Dr. Cserháti Péter azt mondta, hogy megrázta az ügy, és megköszönte a kiállást. A videót itt nézhetik meg:

Elsírta magát a Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet menesztett főigazgatója – spontán tüntetés

(vágatlan részletek) Dr. Cserháti Péter és Dr. Dénes Zoltán beszélt a munkatársakhoz. Mintegy 100 orvos és ápoló tüntetett Cserháti Péter, az Országos Orvosi…

Legnépszerűbb cikkeink